Kawan cium ketiak bini


HUH SEDIH ....11 - 12 FEBUARY YG " TERBAIK DALAM SEJARAH VLE " . Buat pertama kalinya VLE adakan VLE CONFERENCE selama 2 HARI 1 MALAM bertempat di DE' PALMA HOTEL , AMPANG... Mana tak nya,jumlah tu terlalu kecil sgt dlm VLE klu nk dibandingkan dgn yg lain... Ok gaji admin dulu RM1500, Ibarat 9 BULAN punya gaji tapi boleh dapat 3 BULAN je berniaga dgn VLE nie!!!!

Sebab tu la daripada dok tanya2 org n dok stoker2 tu,baik pergi je tanya apa tu VLE.segan nk tanya takpe..

Agak susah untuk anda mempertahankan diri bila ‘diserang’. Jika ia, anda keluar dengan setiausaha dan dalam masa yang sama, anda sudah berkahwin, anda mengiakan tanggapan orang ini. Tak perulah anda keluar lagi kerana apabila putus, anda sebenarnya tidak punya sefahaman lagi.

Dulu dia pelik tgk kawan dia,sekarang kawan2 dia pulak pelik tgk dia... Tu baru 5,kalu admin senaraikan 10 SEBAB,confirm Korg tak leh tidor 3 hari 3 mlm punya....( gurau je ) . Silakan baca ye..faham sila kongsi kan dgn org lain hokayy...pastu p Lzz SHARE ye... Terima kasih Alhamdulillah pada 29 Januari 2017 telah berlansung VLE ROADSHOW di KUALA TERENGGANU...

Admin dh senaraikan dah 5 je sebab yg akan menghantui anda Hahahah... Nk tanya boleh PM atau tanya wakil2 VLE yg anda kenal atau berdekatan dgn anda ye....

Pada mereka yg sedang diberi UJIAN dari Allah, tak kira apa pun ujiannya dari sudut KEHIDUPAN atau PENIAGAAN, SABAR, USAHA dn kemudian tunggulah sampai datangnya BANTUAN dari Allah tu... ============================ Dgn SOMBONGNYA itulah ayat yg terkeluar dari mulut sy bila kawan sy Kak Zana nk share peluang business VLE nie pd sy... =========================== Hampir terjojol bijik mata sy bila kak Tasha ( Founder VLE ) dan kawan sy Kak Zana tunjuk LIVE pada sy mcmana diorg boleh buat income n sale RM300 ke RM700 sehari dengan hanya gunakan FACEBOOK je!!!