over 40 dating site - Pepet ku basah


pepet ku basah-36

Pepet ku basah

Kini aku dapat merasakan Dayana sedang berusaha untuk mendapat perhatian yang lebih dariku. Dan dia macam tahu aku ini suka tengok dia berbogel.“Ana tak nak pakai baju ke?

Ketika aku pulang dari pejabat dialah yang menyambutku. ” Tanyaku apabila dia tidak berusaha menutup tubuhnya yang terdedah dihadapan ku.“Ayah tak suka ke Ana macam ni? Aku tersenyum bila Dayana berani bertanya macam tu.

Sebaik-baik sahaja bibirku melekat ke bibirnya, Dayana menyambut dengan rakus sekali.

Bila Dayana menarik lidahnya, aku pula menolak lidahku ke dalam mulutnya.

Aku semakin terhibur dengan tingkah laku Dayana ini. Bulu-bulu itu tidak mampu melindungi bentuk kemaluan Dayana yang cantik itu. ” Katanya dengan senyuman.“Happy birthday to you…” Balasku sambil mengucup bibirnya yang merah walau pun tidak berginchu.